Toimivat hoitopalvelut hevosille Kivistöstä koko Suomeen

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hevospalvelut Amirit Oy tarjoaa turvalliset hoitopalvelut hevosille Kivistön seudulla ja muualla Suomessa. Hoidoista vastaa hermoalan ja aivogenetiikan kokenut tutkija ja hoitaja Aimo Koskinen.

Toteutan metodieni avulla hoitoselvityksen ja kartoitan tarkkaan, mitä hevonen sairastaa tai mistä se kärsii. Toteutan tutkimukset niiden tutkimusmenetelmien avulla, jotka olen pitkän urani aikana katsonut parhaiksi ja toimivimmiksi. Menetelmieni avulla on hoidettu useita huippuhevosia.

Hoidettavat sairaudet

Voiko hevosesi huonosti? Saat kauttani hevosten fysiologiset kuntokartoitukset ja ruokaselvitykset. Otan selville, mitä omistaja voi tehdä saadakseen hevosensa voimaan paremmin.


Hevosen karvapeite ja hermosto kertovat paljon sen kunnosta ja mahdollisista ongelmista. Paikannan hermostotutkimusten avulla helposti muun muassa nivelsairaudet, mahahaavat sekä lihaksiston ja selkärangan ongelmat. Tyypillisiä hoitamiani sairauksia ovat esimerkiksi hevosen lonkan ylimmän nivelen kiertymät ja nivelpussitulehdukset.


Saat minulta avun myös levottomien hevosten hoitoon. Olen kehittänyt hevosen rauhoittamisjärjestelmän, jonka jälkeen hevonen ei enää jännitä ja on vapaa käsiteltäväksi.

Akupunktio, laserhoito ja muut hoitomuodot

Käytän hoitomuotoina muun muassa akupunktiota ja laserhoitoja. Toin hevosten akupunktiohoidot Suomeen vuosikymmeniä sitten ja käytän niitä yhä toimivana hoitomuotona. Ne auttavat tehokkaasti sairauksien hoidossa ja hevosen lihasjännitteiden laukaisussa.


Laserhoitoja hyödynnän paljon sekä hevosten että ihmisten hoidossa. Esimerkiksi suihkulaser on tutkittu ja turvallinen hoitomenetelmä hevosten lihas- ja nivelsairauksien hoitoon.


Kun tarvitset toimivia ja turvallisia hoitopalveluita hevosellesi kokeneelta alan asiantuntijalta, ota yhteyttä minuun ja varaa aika konsultaatioon!

Yhteystiedot